Recenzja telefonu Samsung F480

Wstęp

Posiadam ten telefon od 2 tygodni i jestem mile zaskoczony,samsung po raz kolejny pokazał klasę ,jeśli chodzi o design

Wygląd

Bardzo ciekawy tylko trzeba się przestawić na ekran dotykowy.Jakość wykonania bez zarzutu,klapka ze skóry bardzo pomocna przy ochronie ekranu

Książka telefoniczna / wiadomości

Wpisanie kontaktów nastręczało mi problemy,nie mogłem podzielić na komórkowe i stacjonarne

Obsługa

Po pewnym czasie obsługa tego telefonu jest intuicyjna,do klawiatury dotykowej trzeba sie przyzwyczaić ale bez problemu

Ekran

Wielkość ekranu dość duża

Multimedia

odtwarzacz mp3 działa bez zarzutu,słuchawki i ich odtwarzanie też, radio z rds również

Aparat Foto

zdjęcia dobrej jakości ,nie zapominajmy,że jest tam aparat 5.0 megowy z autofocusem

Bateria

Bateria średnio wytrzymuje 3-4 dni wszystko zależy do czego wykorzystujemy telefon,bateria ładuje się szybko około 3-4 godzin

Zawartość zestawu

telefon ,ładowarka ,bateria, kabel do kompa,słuchawki,ja zamówiłem jeszcze kartę pamięci micro SD 2 g

Podsumowanie

Dla mnie ten telefon jest jak na razie w skali 1do 10 na 8+

Samsung F480 - recenzja

Data dodania: 2009-02-28

Data edycji: 0000-00-00

Autor recenzji: collin

Ocena recenzji:

4.43 / 6

Ilość ocen: 7

Oceń recenzję (1-6):


»» Dane techniczne telefonu Samsung F480
»» Inne recenzje telefonu Samsung F480
»» Najnowsze recenzje telefonów



Komentarze:


2009-03-27 10:12

wmiare dobry telefon


2009-03-28 04:08

ZAJEBISTY!!!!!
a dlaczego?
porównajcie go sobie z omnią, omnią HD, nokiami serii N, nawet tymi najnowszymi, z sony ericssonami, oraz z najnowszymi telefonami które dopiero weszły do sprzedaży!!!!
jedno tylko co go przebija to 16 MILIONÓW kolorów, no ale równie niewiele telefonów to ma i są z dużo wyższej półki!!!!
Najlżejszy w porównaniu z innymi!!!!
czasami błędne dane podają o F480, np.że nie ma dyktafonu, guzik prawda bo MA!!!!!
i przyjemnie nagrywa!!!!
niedowiarki porównajcie poczytajcie bo ten telefon jest naprawdę wart wszystkiego!
nawet można słono zapłacić bo warto
rds w radiu-- miło, bez zarzutów....
filmy które kręciłem na imprezie ADIDASA w tamten weekend --- super, miło obejrzeć, mimo że dymu od fajek mnóstwo, gęsto, a Fka 480 ominęła to jakby było przejrzyście, dziwne, ale prawdziwe!
sami sprawdzcie!
aparat 5 mega a zdjęcia przyjemnę, ładnie je obrobić można dodatkowo z funkcji telefonu,
MA NAWET REJESTRATOR FILMÓW< MOŻNA ŁĄCZYĆ< KLEIC,
pozytywne zaskoczenie....

WAŻNE______ŁADUJEMY TELEFON DO PEŁNEJ BATERII ZAWSZE!!!!!
NIE DOŁADOWYWAĆ PO PÓŁ GODZINKI NP>ALBO CHWILKĘ, BO TO SĄ SKUTKI

2009-03-28 04:12

ŁADOWAĆ DO PEŁNEJ BATERII A NIE PO KILKA MINUT LUB np. PÓŁ GODZINKI< BO WTEDY OSŁABIAMY BARDZO BATERIĘ I PÓŹNIEJ BĘDZIE KRÓTKO TRZYYMAĆ____ GWARANTUJĘ!!!!
i raz na jakiś czas żeby wyładował się do końca i sam wyłączył.
to działa, tak jak w każdym telefoniku!
MOZNA I 4 LATA NA JEDNEJ BATERII JECHAĆ I DŁUŻEJ TYLKO TRZEBA O NIĄ DBAĆ----PROSTE!!!!

2009-03-28 04:15

a te drobne chujki i TĘPE CHUJE którzy dają recenzje tylko po to żeby ściągnąć jakąś kiepską gierke za darmo bo kaski szkoda niech nie piszą lepiej wcale bo o wszystkich telefonach wypisują głupotki żeby tylko dostęp do gierek mieć!!!!!!!!
Pozdrawiam.

2009-04-13 11:04

fajny telefon


2009-04-13 11:04

fajny telefon


2009-04-15 13:14

Telefon ma fajny design, wytrzymała bateria. jego mankmentem jest troszkę za cichy dzwonek, ale ogólnie wielki pozytyw :)



Dodaj komentarz:


Treść komentarza*:


Twój podpis*:

Twój e-mail:

przepisz wyraz z obrazka obok*

*) - pola wymagane




(c) 2006-2011 TopMobile.pl Baza telefonów Forum Kontakt
Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Wszystkie zasady ich używania wraz z informacjami o sposobie wyrażania i cofania zgody na używanie cookies, opisaliśmy w Polityce Prywatności.